miercuri, 14 martie 2018

De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?


Dăruieşte emoţii unice trimiţând flori online femeilor din viaţa ta!

Pentru a fi fericită femeia nu are nevoie de flori, dar întotdeauna o floare va însenina ziua unei femei. O floare este cel mai insignificant lucru dar și cel mai apreciat totodată care deschide ușa emoțiilor unice.
Orice bărbat are bucuria de a fi parte din viața unei femei,a două femei și chiar trei femei. Fiecare este la fel de importantă și iubirea fiecăreia și pentru fiecare este bine individualizată și distinctă. Prima femeie din viața oricui este mama, și nu este suflet care să nu privească cu bucurie și sfioșenie în ochi celei care i-a dat viață și l-a ocrotit atât cât a putut sau cât a fost lăsată.
O mamă va avea aceleași simțăminte pentru puiul ei, indiferent dacă vorbim de copilăria, adolescența sau maturitatea copilului.
A doua femeie din viața oricărui bărbat este iubita. Ea este cea care descoperă grăuntele de mister și energia acumulate în acel suflet de care va decide să își lege viața. Și astfel iubita devine soție și soția devine mamă purtând spre împlinire destinul său și al bărbatului.
A treia femeie din viața unui bărbat este pruncuța care va purta mai departe făclia numită viață.
Prin aceste trei ipostaze feminine, bărbatul este conectat la trecutul, prezentul și viitorul său, devenind o punte de legătură dintre o generație și alta. Din această cauza și din multe altele, o femeie nu poate fi sărbătorită doar într-o zi, oricât de oficială și populară ar fi această zi.
“Buchete de flori în mii de culori” acesta ar putea fi motto-ul sau sloganul celor de la Interflora România, un nume binemeritat și un renume câștigat datorită promptitudinii, zâmbetelor și profesionalismului.

Eminescu:  “O, mamă, dulce mamă, din negura de vremi.
Pe freamătul de frunze la tine tu mă chemi;”

Arghezi: "Mă uit la flori, mă uit la stele:
Eșți chinul dulce al tristeții mele."

Coșbuc:  “Asta-s eu! Şi sunt voinică!
Cine-a zis că eu sunt mică?
Uite, zău, acum iau seama
Că-mi stă bine-n cap năframa”

Dragostea, iubirea, dragostea, o vâltoare din care nici nu poți dar nici nu vrei să scapi. O mamă, o iubită, o fiică nu pot fi iubite cu ziua, cu luna sau cu anul. Ele sunt asemenea răsuflării, fără ele nu poți trăi. Un buchet de flori vine să susțină un simțământ, un legământ sau numai o simplă bucurie. Bucuria de a oferi împlinește trăirea. Timpul este cel care domnește și decide cum decurge viața noastră și din ce în ce mai des, timpul ne obligă să alegem soluții de ultim moment. Atunci când dorim din tot sufletul dar suntem departe de împlinire apelăm la prietenul de nădejde care face livrări flori la domiciliu. Și iată că dintre toate companiile, Interflora Româniaflorărie online, oferă servicii deosebite tuturor celor ce vor să ofere emoții unice de oriunde din lume către oricare destinație. Un buchet însoțit de o îmbrățișare și un sărut este tot ce îți poți dori pentru o zi deosebită, dar nu întotdeauna această simplă dorință se împlinește. Dar cum fiecare zi merită și trebuie tratată ca o regină, ar fi deosebit de plăcut să putem oferi buchete de flori în mii de culori. Primăvaraă cu alaiul ei de culori proaspete și parfumuri inmiresmate te îndeamnă să te dăruieșți înflorind sufletul iubitei. Poate că timpul ne presează și ne alungă către noi deschideri și orizonturi dar la un click distanțată se află un catalog numit simplu “livrări flori” și surpriza aduce bucurie în suflet. În felul acesta florile vor deveni mesagerii tăi purtându-ți simțămintele: iubire, emotie și culoare, puritatea iubirii, elegantă și stil, dorință, puritate, energia primăverii, eleganța culorilor, flori, cât mai multe flori, flori cadou, totul pentru femeia mamă, femeia iubită, femeia copilă.
Sunt momente în care emoția te îndeamnă să îți transpui cuvintele în mesaje florale și astfel cu ajutorul companiei InterfloraInternațional poți să aduci un omagiu sincer, femeii educator sau coordonator, femeii colegă, femeii prietenă.
Dacă Atlas sprijină Pământul, nu trebuie să uităm că și el a fost zămislit de o mamă femeie și o lume fără zâmbetul și bucuria femeii este o lume tristă și cenușie.

La mulți ani FEMEIE, căci fiecare zi este o zi de 8 martie!


@interfloraromania

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu