vineri, 13 aprilie 2018

Cum îmbătrânim frumos?


  

Făt Frumos, Ileana Cosânzeana, Frumoasa adormită... poveștile sunt pline de modele care nu știu ce-i bătrânețea... numai că noi, cei neîncăpuţi în povești nemuritoare trebuie să ne acomodăm cu ideea că bătrânețea nu ocolește pe nimeni.
„– Nu încetăm să ne jucăm pentru că îmbătrânim. Îmbătrânim pentru că încetăm să ne jucăm. Există numai câteva mici secrete pentru a te menține tânăr, a fi fericit și a deveni un om de succes. Trebuie să râzi și să guști umorul fiecărei zile. Trebuie să ai un vis. Atunci când rămâi fără vise, mori. Suntem înconjurați de oameni morți și nici nu ne dăm seama.”
"Toată lumea îmbătrânește. Nu e nevoie de talent sau pricepere, pentru asta." Totul e să știi cum să îmbătrânești, adică să îmbătrânești frumos. Frumos pe dinăuntru și pe dinafară. Lumina radiază din interior, frumusețea se vede din exterior. Un suflet frumos e plin de lumină și strălucire.
Trecerea anilor ne îndeamnă să fim mai precauți pentru că haina face pe om. Și dacă omul acordă atât de multă atenție hainelor, de ce nu am acorda aceeași atenție sau poate chiar o atenție sporită fetei și trupului? Tenul, pielea, este cel mai frumos lucru pe care-l poate îmbrăca viața. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului și tenului nostru să-i dăm totul căci fără frumusețea, moliciunea și catifelarea lui nu am fi decât niște bătrâni morocănoși, uscați și evitați de toţi.
Secretul unei îngrijiri deosebite este la un click distanță:


Da, specialiștii au creat ceea ce nici o împărăteasă, regină sau prințesă nu au crezut că pot avea: minunea unei atingeri catifelate. Pentru că dintre toate gamele și produsele acestei companii dedicate frumuseții „Gerovital H3 Hyaluron C”este cel mai prietenos produs al tenului și cel care pune umărul la îndreptarea micilor erori. Noutatea acestui produs constă tocmai în serul din fiole, un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C care ajută la îndreptarea cu efect de estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii.
Orice procedeu începe cu o e acțiune de curățare a tenului, iar minunea începe cu apa, o „apă micelară Hyaluron C 400 ml” care  nu face decât să aducă un plus de prospețime și strălucire. Acest produs se bazează pe acțiunea micelelor formate (formațiuni chimice cu o structură specială), care au capacitatea de a atrage în același timp apa și uleiul, reușind astfel să curețe în profunzime, ajutând la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafață şi în profunzime. Astfel curățat, tenul respiră, trăiește, se simte bine. Avantajul apei micelare, spre deosebire de alte produse de curățare, este că nu necesită clătire și este un produs noninvaziv căci nu acționează asupra chimismului și pH-ului pielii. Poate că te întrebi dacă și tu poți folosi apa micelară. Răspunsul este scurt și cuprinzător: Da. Apa micelară este potrivită pentru toate tipurile de piele și care se adresează atât tenului uscat cât si celui gras, mixt sau sensibil. Inițial,ea a fost concepută pentru persoanele cu tenul sensibil, dar acum gama a fost lărgită pentru toate tipurile de ten, pentru că ”merităm”cum ar răspunde marea majoritatea a tenurilor. Și pentru că tot am pregătit tenul pentru odihnă și somn, cel mai indicat pas următor este crema antirid de noapte Hyaluron C, prietenul tenului la vreme de noapte. De ce? Simplu: crema conține ingredienți care asigură regenerarea pielii în timpul repaosului nocturn, atenuează ridurile și previne apariţia ridurilor noi. Aplicând o cremă de noapte intens hidratantă, cu o formulă eficientă şi ingrediente active, vei obţine o piele mai frumoasă, mai catifelată şi mai radiantă. Tot ce trebuie să faci în timp ce ea acţionează este să dormi şi să visezi frumos. Cât de mult și-ar fi dorit oricare Cenușăreasă sau Albă ca Zăpada acest tip de creme? Ce-i drept că nici Împaratesele fie ele bune sau rele nu s-ar fi dat în lături de a o avea și folosi. Dar nu orice lucru de azi se potrivește poveștilor de demult.
Doamnelor, ca să fiți frumoase, strălucitoare  și proaspete mereu nu aveți nevoie de soluții scumpe sau operații chinuitoare. E suficientă o gamă de produse de calitate care corespund cerințelor și stresul dispare, șters cu buretele/disketa. Frumusețea unui zâmbet nu poate fi egalată de nici un buchet de flori și strălucirea tenului nu poate fi eclipsată de nici o furtună întunecată.
Bucuria primăverii se rezumă la prospețime, catifelare și strălucire. Fiți frumoase doamnelor și surâdeţi. Oferiți zâmbete și veți fi iubite și apreciate. Bătrânețea nu este o vârstă ci o starea de spirit. Fiți tinere și bătrânețea se va înclina în fața dumneavoastră.

@farmec.romania
#GerovitalH3HyaluronC
PS: citatul de la inceputul articolului a fost preluat de pe pagina aceasta: http://www.psihohipnoza.ro/povestea-lui-rose/
Articol acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu