joi, 30 noiembrie 2017

Sarcină de plăcere... sau... Parteneriate HOT pentru hotmama.ro


     De cele mai multe ori, până prin 2000 sarcinile erau trasate pe linie de partid sau pe linie ierarhică şi dacă îţi dădea şefuʼ o sarcină nu puteai să refuzi că te scădea la salariu. Dar să lăsăm partidul cu sarcinile lui, să lăsăm şefii cu sarcinile lor şi să ne ocupăm puţin de sarcina de plăcere, căci nu poate fi bucurie mai mare decât maternitatea. Poate că o să vi se pară că folosesc numai clişee, dar, restrângând aria durerilor naşterii la o perioadă scurtă şi pe cea a inconvenienţelor provocate de sarcină la cele 9 luni tradiţionale, puţini mai acceptă o sarcină din greşeală. Şi o mămică cu burtică nu este HOT este DIVINĂ, pentru că acolo, undeva în adânc se produce minunea. Copilul este parte din viaţă şi parte din creaţie. Lăsând la o parte lanţurile de ADN, cromozomii şi toate celelalte detalii, un prunc este o minune şi o bucurie. Şi întotdeauna, minunile au nevoie de apărare, de acoperire, de protejare. Iar HOTMAMA cu asta se ocupă: oferă produse deosebite pentru mămici fericite.
Nu toate magazinele pot oferi o gamă atât de largă de produse pentru perioada sarcinii şi perioada postnatală când cel mai important lucru este hrănirea, alăptarea. Şi nu toate ţinutele au artificiile necesare gen buzunare speciale cum au hainele de alăptare. Ori ce poate fi mai bun pentru o mămică decât o ţinută lejeră, decentă, protectivă şi elegantă? Nu cred că este cineva care să intre pe site-ul magazinului şi să nu găsească produsul căutat, produsul aşteptat. Dar dacă tot am apucat să vă vorbesc despre hotmama.ro şi haine de gravidă trebuie să vă spun un secret, dar numai dacă puteţi să păstraţi un secret: sunt ambasador. Da domnule, ambasador cu acte în regulă. Şi nici nu mi se cere prea mult, aşa că pot îndeplini această frumoasă "sarcină" fără a renunţa la nici unul dintre tabieturile mele. Ca orice ambasador trebuie să prospectez "piaţa" ca să pot face oferte şi relaţionări, trebuie să iau pulsul vieţii şi al pieţii, trebuie să ridic punţi de comunicare şi cel mai important lucru: să ofer totul fără a crea stări stânjenitoare sau impresii nejustificate şi greu de acceptat. Ca în orice afacere, şi ambasadorul are o listă dublă cu cererea şi oferta pieţii aşa că tot ce trebuie să fac eu este să pun în contact exact pe cel ce vrea ceva cu cel care oferă acel ceva. Mi s-a pus la dispoziţie o listă, care pentru mine este găina cu ouă de aur sau dacă tot vorbim de valori este "Closca cu puii de aur".
O să mă întrebaţi cum ajung să transmit informaţia: simplu. Cautăm punctele nodale cu trafic intens, verificăm locurile în care putem planta reclama discret, elegant şi cu impact maxim şi apelăm la resursele strategice. Nu, vă rog să nu vă uitaţi după nume, date, link-ri sau giugele – discreţia este cartea de vizită a unui ambasador. Aşa că să nu vă miraţi dacă o să ne întâlnim în real sau virtual ca să discutăm despre modalităţi de structurare ale unei afaceri, ramificaţiile comunicaţionale şi canalele de viralizare.




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu