joi, 28 septembrie 2017

Toamna se îmbracă la Answear



Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?

Bună ziua Doamnă Toamnă, va rog să poftiţi la cabină. În curând vă vom prezenta ultimele modele.




Îmbracă-mă te rog mi-ar spune Toamna
Şi-ar aştepta cuminte în cabină
Să îi prezint colecţii, piese individuale. 
Dar eu nu pot să îi dau sfaturi celei care
Pe toţi ne-mbracă-n melancolice cuvinte

Toamna este o bucurie şi o simfonie a culorilor căreia nu îi mai poţi adaugă nimic nou. Dar ca de de obicei, rolurile se inversează şi ea este cea care ne va surprinde. Tot ce poţi face este să te pregăteşti pentru un spectacol nemaivăzut. Ne aşezăm cuminţi în scaune şi aşteptăm ca Doamna Toamnă să îşi prezinte modelele. Şi aici putem vorbi de modele florale, de modele clasice, de modele celeste  rotunjite sau diafane precum funigeii.

Ca să poţi să o surprinzi trebuie să fii cu adevărat bun şi acest lucru nu-l stăpânesc decât cei cu adevărat dedicaţi. Dacă Doamna Toamnă ar fi să îşi aleagă un stilist cu siguranţă că răspunsul nu ar putea fi decât Answear. S-a împământenit ideea că Toamna este cenuşie, tristă, ploioasă şi ternă, însă adevărul este cu totul altul. Numai un iubitor de frumos imprevizibil poate să adauge o tuşă surprinzătoare acestei Doamne mult prea frumoasă şi generoasă. Şi Answear exact acest lucru face: te surprinde şi surprinde. O Doamnă Toamnă îmbrăcată într-un palton floral în care fondul uni vine ca o continuare firească floralului desprins din grădina ei. 

Lecţiile de bun gust se moştenesc, sunt scrise în and-ul câştigător. Revoluţia în modă a existat şi va exista mereu dar îţi trebuiesc abilităţi deosebite pentru a trece prin poarta acceptări, a câştigării de partizani şi a transformării aşteptărilor în tendinţe.

Mango este fructul care îţi oferă prospeţime şi consistentă iar paltonul de damă elegant Mango te îmbracă cu o stranie eleganţă stilistică şi coloristică scoţând în evidenţă îndrăzneala ideii - https://answear.ro/p/geci-sî-paltoane-208-k.html.
Answear a coborât în mijlocul străzii şi a tineretului care se supune vechiului refren stilistic studenţesc “poa’să ningă poa’să plouă, am canadiană nouă” şi putem spune că tinerii nu sunt nicicum uitaţi ci transformaţi în adevărate VIP-uri cu imaginaţie şi bun gust.





Pământul ne sărută urmele şi ghetele de piele -  https://answear.ro/p/ghete-2397-k.html, moderne dar în acelaşi timp purtând marca eleganţei clasice reuşesc să transfere toată această încărcătură de la pământ la suflet.

 Nu suntem îngeri ci simpli oameni pe care Answear reuşeşte să îi ridice la statutul de vedetă creând pete de culoare, îmbrăcându-ne cu stil şi eleganţă. Paltoane, Geci, Ghete de damă şi ghete bărbăteşti toate aceste produse vin în întâmpinarea iubitorilor de frumos.
Doamnă Toamnă, cum aş putea oare să îţi arăt cât de mult te preţuiesc decât rugându-te să încerci aceste produse pentru a lumina sufletele, străzile şi gândurile noastre?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu