luni, 2 octombrie 2017

Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!


          Hurom next generation! Have you ever experienced (or maybe you’re going through it now)
          Nu, nu trebuie să spui da sau nu. Important e să ştii că există şi această posibilitate. Şi dacă e adevărat că fiecare film bun are o continuare, iată că natura, care este cel mai mare regizor s-a dat la o parte pentru a face loc acestui “mic” dar inestimabil prieten oferit de Hurom România.

          Orice bucătărie foarte bine dotată nu poate spune: “gata nu mai vreau nimic”  până când nu se vede împlinită cu această mică bijuterie.

Pentru că această bijuterie nu este un simplu storcător ci rezultatul a peste patruzeci de ani de cercetare atât în studierea proprietăţilor sucului obţinut prin presare la rece cât şi a calităţii materialelor folosite. El este aliatul de nădejde ce te va ajuta atât pe parcursul dietelor cât şi pentru menţinerea corpului într-o formă bună, oferindu-vă dumneavoastră, copiilor şi bunicilor tot aportul necesat de minerale şi vitamine. Un fruct sau o legumă nu înseamnă doar ronţăitul sau mâncatul ci şi deliciul unui smoothie dedicat zilelor caniculare, o supă rece, un suc sau pulpa pasată pentru masa bebelui, o îngheţată sau chiar un şerbet şi lista poate continua.

Veţi spune că poate nu-i momentul, dar proverbul ne învaţă că  ceea ce poţi face azi nu e bine să laşi pe mâine. Carpe diem, cum ar spune bătrânul latin dar de ce să nu te bucuri de plenitudinea acelei clipe însoţit de un pahar de suc?
„Vrem o ţară ca afară!” sau „Schimbarea începe aici şi acum!” dar de ce să aşteptăm de la alţii schimbarea când putem să începem noi, schimbând ceva în interiorul sau în jurul nostru.
O lectură plăcută, un joc de cărţi, un puzzle şi orice altă activitate concepută pentru a destinde şi relaxare poate şi merită să fie acompaniată de un pahar de sănătate produs cu Cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom”.


Orice zi poate fi o zi a recompenselor, dar tradiţionaliştii pot opta pentru o zi aniversară, o zi onomastică şi cel mai târziu pentru a-i sulfa la ureche lui Moş Crăciun ca să treacă şi pe la “Magazinul minune” pentru că surprizele şi promoţiile se ţin lanţ:

                Moş Crăciun, Moş Crăciun ştiu că eşti darnic şi bun
                Şi mai ştiu că pregăteşti pentru toţi daruri regeşti...

Fie iarna cât de grea, sucuri proaspete vom bea şi conform dictonului nostru: „cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale şi enzime”.

La mulţi ani cu bucurie!
Casa, casă să va fie
Masa, masă să rămâie
Iar în jurul ei să fie
Oameni buni de omenie
Să v-aducă Moş Crăciun
Un Hurom că-i cel mai bun.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu